Pagina web în construcţie. Mulţumim pentru înţelegere!

Limbă

  • RO
  • HU

Termeni și condiții

Politica de confidențialitate

Principiile de confidențialitate SC AGROPISC SRL :

SC AGROPISC SRL asigură securitatea datelor și că datele înregistrate si stocate vor fi protejate pentru a preveni utilizarea neautorizată a acestora . SC AGROPISC SRL nu transmite datele personale ale utilizatorilor către parti terțe.
Preluarea informațiilor , fotografiilor afisate pe acest site ,sub orice formă este posibila numai cu marcarea exacta al sursei( www.agropisc.ro ). Pentru site-uri va rugam sa utilizati marcarea sursei printr-un link.

Termeni si conditii de utilizare

Înregistrare utilizator nou

La alegerea numelui de utilizator , vă rugăm să nu selectați nume de celebritati , numele altor persoane , sau numele lor în forme modificate , și să va abțineti de la cuvinte obscene, de utilizarea cifrelor sau al combinațiilor de cifre sau litere complet lipsite de sens, deoarece acestea vor fi sterse fara notificarea utilizatorului !
Dacă apar probleme în timpul înregistrării , vă rugăm să contactați operatorul site-ului sau scrieti -ne la adresa de e -mail : aistvan@agropisc.ro.Termeni si conditii de utilizare . Politica de confidențialitate .
Deși administratorii și moderatorii vor încerca să indeparteze cât de repede cu putință înregistrările cu continut inadecvat , este absolut imposibil să verifice fiecare mesaj . Prin urmare , vă rugăm să rețineți că descrierea fotografiilor, precum și mesajele din forum reflectă opinia sau punctul de vedere al utilizatorilor si nu al administratorilor, al moderatorilor sau al webmaster-ului, deci acestia nu își asumă nici o responsabilitate fata de aceste postari sau conținuturi. In cazul in care considerati că un comentariu publicat , imagine sau video poate fi deranjant , vă rugăm să ne contactați folosind datele găsite la capitolul Contact .
Prin publicarea unui comentariu, autorul automat renunta la toate drepturile legate de acesta, ulterior nu poate avea nici o revendicare financiara.
In momoentul inregistrarii sunteti de acord că nu postati mesaje, comentarii, fotografii sau clipuri video abuzive , obscene , vulgare, jignitoare. În caz de încălcare a regulilor operatorii site-ului va vor interzice imediat și permanent de pe acest site. Sunteți de acord că operatorii site-ului își păstrează dreptul de a sterge sau modifica imagini, clipuri video sau comentarii in cazul in care considera ca acest lucru este necesar . Ca utilizator sunteți de acord ca datele personale pe care le introduceți sa fie stocate în baza noastra de date . Informațiile non- publice nu vor fi partajate cu nici o parte terța fără acordul dumneavoastră .
După înregistrare , numele de utilizator și parola trebuiesc tratate cu mare prudență , deoarece pentru stocarea acestor informatii in afara site-ului este responsabilitatea exclusiva al utilizatorului. Adresa de e-mail dat la inregistrare este necesar pentru a va trimite noua parolă  in cazul in care ați uitat -o pe cea curentă , și pentru a va loga.

 

SC AGROPISC SRL


Agropisc.ro © 2022 Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de: Maxweb