Pagina web în construcţie. Mulţumim pentru înţelegere!

Sanpaul - Tancabesti de Ardeal

Articole

Daca faceam un pronostic in privinta locatiei unui lac de pescuit fara indoiala ma indreptam direct spre Tinutul Secuiesc. Oameni gospodari si seriosi au simtit oportunitatea infintarii unui lac dde pescuit sportiv la crap si s-au apucat de treaba. Au facut-o in cel mai serios mod in care stiu ei face lucrurile, adica extrem de tipicari in privinta detaliilor, atenti la toate aspectele ce implica o astfel de activitate.Proprietarii au o vasta experienta in domeniul piscicol, acest proiect este inceput de fapt cu multi ani in urma, prin selectarea si pastrarea cu grija a exemplarelor mari de crap cu care a fost populata aceasta locatie. Lacul se intinde pe aproape 20 de hectare si este o imbinare de apa, stuf si plauri, deseorei ai impresia ca pescuiesti in Delta. De jur imprejurul lacului se intinde un gard de sarma menit a apara atat pescarii de eventuale vizite nocturne mai ales, dar si pentru a proteja mai usor populatia piscicola de flagelul braconajului. Bagajele se descarca in stand iar apoi masina se parcheaza la sediul administrativ a lacului.
Peisajul este absolut superb, pe toate partile te inconjoara dealuri cu paduri si turme de animale ce pasc, noaptea se apropie caprioarele pana aproape de gardul lacului, pasarile te incanta cu trilurile lor pe tot parcursul zilei. Este o oaza de fericire pentru orce pescar.
Proiectul in acest moment este inca la inceput, majoritatea standurilor inca sunt nepescuite de loc, se fac multe retusuri si amenajari inca din mers. Un mare obstacol in privinta pescuitului il reprezinta vegetatia exagerata din lac, eu am abordat acest aspect drept o provocare in fata careia m-am descurcat onorabil, dar se fac eforturi mari pentru indepartarea acesteia de catre administratie.Lacul este populat doar cu exemplare de crap ce depasesc 7 sau 8 kg, cu exceptia catorva exemplare frumoase de crap Koi care rup monotonia capturilor de crap in timpul unei partide de pescuit.
Din punctul meu de vedere balta a intrat direct intr-un Top 5 al locatiilor de pescuit la crap de la noi din tara, si dupa o discutie cu administratorii locatiei am inteles ca nu se vor opri aici.
Despre capturi si abordarea unei partide de pescuit voi povesti intr-un alt material, pe mine m-au surprins in mod placut, peste asteptarile ce le aveam.
Programati-va o partida de pescuit la Sanpaul, in mod cert o sa va indragostiti de aceasta locatie, eu deja mi-am si facut un abonament aici.Fire intinse! , si neaparat de 0,35-0,4, dar despre asta intr-un alt material!


Sursa: www.alinpitters.ro

 

Înapoi

Comentarii - numai pentru utilizatori înregistrat

Înregistraţi-vă sau autentificaţi.


Agropisc.ro © 2022 Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de: Maxweb